Dragi colege, dragi colegi,

Avem plăcerea mea de a vă invita la NeurogastRO 2019 în Iași, 07-09 noiembrie 2019. Această întâlnire continuă o tradiție stabilită în 2005 în Brașov, când, cu sprijinul Fundației Alexander von Humboldt, am organizat pentru prima oară o reuniune internațională, multidisciplinară, pe tema tulburărilor gastro-intestinale funcționale și de motilitate, pentru țările din Europa Centrală și de Est. Acest lucru a ajutat la creșterea gradului de conștientizare asupra acestor condiții patologice în zona noastră și a stimulat o mulțime de lucrări științifice și educaționale, documente și întâlniri. Între timp, Societatea Română de Neurogastroenterologie a evoluat ca un membru deplin al Societății Europene de Neurogastroenterologie și Motilitate.

Pe parcursul anilor, întâlnirile noastre au continual anual cu sesiuni speciale în cadrul ședințelor Societății Române de Gastroenterologie și Hepatologie, oferind publicului nostru prelegeri susținute de către lideri de opinie din lume. Feedback-ul întâlnirilor noastre a fost întotdeauna pozitiv și ne-a dat încrederea de a continua, la fiecare doi ani, cu aceste întâlniri.

Cel de față are loc în Iasi, o citadelă a culturii, educației și științei românești. Vor participa lideri de opinie și tineri din zona noastră geografică, precum și reprezentanți de top din restul țării. Vă asteptăm la Iasi și dorim să vă oferim un program de neuitat cu ocazia acestei reuniuni.

Prof. Dr. Vasile L. Drug                                                             Prof. Dan L .Dumitrașcu

Președinte SRNG                                                                     Co-Președinte Conferință

Co-Președinte Conferință